Parteneri

RAB

Dorintele tale intr-un singur mobilier. Mobilier care combine placerea de baie cu functionalitatea acestuia. Acesta poate fi adaptat nevoilor:latime, lungime, materialitate pentru a se integra perfect in baia ta.

RELAX

Formele functionale si inovatoare, flexibile si confortabile rezulta o gama larga de posibilitati in crearea unui spatiu de dus si nu numai. Acesta reprezentand totodata un punct de interes in amenajarea interioara.

EURO

In acest catalog vorbim despre noutati in materie de gresie si faianta pentru bai, bucatarii si nu numai. Design-ul armonios al colectiilor se poate obtine prin alternanta placilor, astfel incat, dorinta noastra de a cuprinde valentele frumosului intr-un ambient modern si proaspat, ne reprezinta si prin acest catalog.

EMOS

Mozaicul in propria ta casa este o ambitie a personalitatii. Daca aceasta va fi alegerea dumneavoastra, veti avea sute in gama Emos, pentru a realiza suprafete si culori, de la flexibilitate extrema de utilizare, pana la posibilitati de personalizare fara sfarsit. Sticla fiind materialul predominant in acest context.